Siirry sisältöön
Meloja 2 taitokoe, Sipoo 22.7.2024
75,00 €

Kauppias

Kajakillajalo@kajakilla.fi0405627045Y-tunnus:3313719-3Kauppiaan ehdot

Meloja 2 taitokortin suorittanut pystyy etenemään tehokkaasti, liikuttamaan kajakkia haluttuun suuntaan ja soveltamaan melontatekniikoita melonnassaan. Hän osaa toimia maltillisesti ja itsenäisesti veden varaan joutuessaan. Hän pystyy melomaan suojaisilla vesillä myös pienessä aallokossa ja tuulessa itsenäisesti ja osallistumaan ohjattuihin pidempiin retkiin sekä osallistumaan melontaohjaaja - kurssille.

Aika: 22.7 klo 18-21

Kesto: n. 3h

Paikka: Sipoonranta

Hinta sisältää hyväksytysti suoritetun taitokokeen rekisteröinnin ja sähköisen todistuksen.

Ei sisällä osallistujan varusteita

Kokeen vastaanottaja: Jalo-Aatos Alastalo

Meloja 2 taitokortin suorittaminen

Taitonäytössä osoitetaan Meloja 2 -kurssin tekniikoiden osaaminen. Taitonäytön suorittanut saa Meloja 2 - taitokortin. Meloja 2 taitokortin taitonäyttö suoritetaan kurssista erillisenä tilaisuutena. Taitonäyttöön voi osallistua myös ilman kurssin käymistä, jos arvioi hallitsevansa vaadittavat melontatekniikat.

Suorituspaikka ja olosuhteet 2 –tason taitonäyttö tulee suorittaa suojaisella vesialueella vähintään 2 tunnin ja 4 km retken aikana. Tuulta voi olla enintään 6 m / s. Aallokko voi olla enintään 30 cm korkuista. Näytön voi suorittaa enintään 8 kokelasta / kokeen vastaanottaja. Ennakkovaatimukset Uimataito

Arviointi

Kaikki näytöt on tehtävä molemmilta puolilta. Melontasuoritusten on oltava tarkoituksenmukaisia ja johdonmukaisesti toistuvia. Kaikki melojat taidot on suoritettava vähintään tyydyttävällä tasolla. Melontatekniikoissa voi olla ”kauneusvirheitä”, mutta tekniikoiden perusteiden tulee olla hallussa. Melontatilanteen yleinen hallinta on yksittäisten tekniikoiden täysin "oikeaoppista" suorittamista tärkeämpää. Koska kalusto ja olosuhteet voivat testien välillä ja testin aikana vaihdella. Kokeen vastaanottaja voi valita tavan, jolla testisuoritukset tehdään.

Lisää tietoa Melonta ja soutuliitonn sivuilta: https://melontajasoutuliitto.fi/koulutus/melonnan-koulutus-2/meloja-2-jatkokurssi/